Lun hjemmekos med Bobo ørelappstol

Bobo er en hvilestol med "ørelapper" som skaper en trygg og lun følelse. Designet er klassisk og hjemmekoselig, med stramme former og myk avslutning på armlene. Den gjennomtenkte utformingen gjør at du får følelsen av å være omsluttet når du synker ned i stolen.  

Enkel å reise seg opp og sette seg ned

Med alderen forandrer kroppen seg og vi må tilpasse møblene til livssituasjonen. Vanlige hvilestoler har en setehøyde mellom 38 - 43 cm, og kan gjøre det utfordrende å reise seg. Våre hvilestoler er spesielt designet for voksne og har ekstra høy sittehøyde. Dette gjør det tryggere å reise seg opp og sette seg ned. Som tillegg kan Bobo også bestilles med enda 5 cm ekstra høyde om stolen skal brukes av personer over 190 cm.  

Fjærer for ekstra komfort

Bobo ørelappstol har setepute med Nozag fjører som hever sittekomforten et ekstra hakk. Setet former seg lett etter kroppen, men er samtidig fast slik at det er enkelt å reise seg. For å forlenge stolens levetid har Bobo et avtagbart setetrekk. Dette gjør det enkelt å vedlikeholde stolen og vaske trekket etter behov.  

Se Bobo hvilestol her