Frakt og levering

Her finner du svar på hvordan frakt og levering fungerer når du handler hos Helland Home. Har du ytterligere spørsmål er det bare å ta kontakt – vi står klare til å hjelpe deg.

Generelt om frakt

Leveringstiden er normalt 3-4 uker

Fraktkostnader

Det påløper ingen ekstra fraktkostnader på leveringer fra Helland Home. Prisen som er oppgitt i nettbutikken for produktet er den du betaler.

Sporing av pakker

Leveringstiden fra bestilling til levering er estimert til 3-4 uker. Når varene sendes fra fabrikken mottar du en e-post med leveringsinformasjon. I denne vil du finne et sporingsnummer. DSV er vår transportør og vil i forkant ta kontakt for å avtale utkjøring når dette er klart. Utkjøring vil normalt være mellom 09.00-17.00 på hverdager.

Levering

Som kunde har du undersøkelsesplikt av varene ved levering. Det er viktig å sjekke leveringen for transportskader. En eventuell skade meldes til sjåføren som kommer med leveringen. Ta også kontakt med Helland Home kundeservice så ordner vi med ny vare.

Retur

Helland Home har angrefrist på 2 uker med fri retur. Ønsker du å benytte deg av angrefristen tar du kontakt med kundeservice inne fristen og avtaler dette.